Wachtwoord vergeten?

Vervelend dat je je wachtwoord bent vergeten, gelukkig kunnen wij je wachtwoord herstellen.

1. Onderaan het inlogscherm kan je kiezen voor ‘wachtwoord vergeten?’. Nu kan je het e-mailadres invullen die je gebruikt voor je Postbode.nu account.

2. Wij sturen naar dit e-mailadres een nieuw wachtwoord waarmee je kan inloggen.

Het resetten van het wachtwoord kan gedaan worden via deze link: https://app.postbode.nu/password/reset